pena's FotoPage

By: pena jingga

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 9-Oct-2007 00:36 Email | Share | | Bookmark
Langkawi - Day 1

 
 
 
View all 12 photos...
saya minta maaf sbb terlalu lama tak update fp sy.....btw...tima kasih bnyk2 atas segala sokongan dan dorongan kengkawan semua....tocek...tocek...tocek...


Wednesday, 15-Aug-2007 00:28 Email | Share | | Bookmark
Buai Tinggi-tinggi....Sampai Cucur Atap

 
 
 
View all 8 photos...
Date : 29hb Julai 2007
Lokasi : Tasik Titiwangsa

Ini adalah pertama kali aku berkesempatan menatap roda pusing-pusing neh live. Sebelum neh, tgk kt gambor je. So, ujung minggu sementelah cuti, aku pegila kt tasik titiwangsa, berdua dgn kawan aku, Reza. Tapi dia sesat ntah ke hujung dunia mana ntah, terpaksala abg menebeng sengsorg tunggu dia sampai...hampeh! heh.

Sesambil aku tunggu dia tu, aku snappy happy here n there. Ramai manusia kt situ time aku smpi tu, ada satu group kete lepak kt sane warung kt situ gak. Cuaca agak redup time tu, kejap2 mendung mcm nak ujan, kejap2 redup. Tapi nasib baikla tak hujan. Kalau tak, gayat gak nak naik mende alah tu. huhuh. Apatah lagi untuk aku yg gayat neh.....hahaha....

Tapi mmg bestla naik mende neh. Reza yang blanje . Thanx ye, nti next time, sy lak blanje awk. Enjoy d pics guys....!


Tuesday, 10-Jul-2007 02:03 Email | Share | | Bookmark
LRT - stesen masjid jamek

 
 
 
dalam perjalanan balik ke rumah dr klcc..transit kt masjid jamek untuk amik lrt. sementara tunggu tren smpi tuh, sy snap lagik.....duhhhh


Tuesday, 10-Jul-2007 01:54 Email | Share | | Bookmark
KLCC

 
 
 
View all 5 photos...
nite view of KLCC....the crowd...the fountain...what a nice moment...


Tuesday, 10-Jul-2007 01:47 Email | Share | | Bookmark
Kuala Lumpur 1

 
 
 
assalamualaikum kengkawan. Pic ni sy snap ujung minggu lepas ketika bertandang ke rumah kenalan saya di Kg Baru. just few numbers, sbb sy fikir pic ni sume dh tlalu ramai org penah snap...heheh


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net